Pigmenten voor Micro Haar Pigmentatie

dec 11, 2015 | 0 Reacties

pigmenten

Pigmenten voor Micro Haar Pigmentatie zijn speciaal ontwikkeld voor het toepassen van de techniek van Micro Haar Pigmentatie (MHP).

Pigmenten voor MHP zijn hypoallergeen en mild voor de huid.

Omdat Micro Haar Pigmentatie een gespecialiseerde biologische inkt gebruikt, is de kans op huidirritatie zeer klein. Er zijn twee soorten pigmenten ontwikkeld die verschillende doeleinden van Micro Haar Pigmentatie kunnen dienen.

MHP is een bijzondere techniek. Sinds de laatste jaren wordt het aangeboden als een niet chirurgische alternatief voor haartransplantatie. Het is risicovrij, duurzaam en betaalbaar en wordt vooral bij twee groepen mensen toegepast.

  • Mensen met dunner wordend haar.

MHP bootst een illusie na van haarvermeerdering. Het zorgt voor een natuurlijk ogende en vollere haarstijl. Ook bij de eerste tekenen van haarverlies kunnen mensen voor deze behandeling kiezen. Micro Haar Pigmentatie zorgt voor het optisch opvullen van de hoofdhuid door het contrast tussen de huid en het haar te vervagen. Hierdoor lijkt het of de hoofdhuid beter met haar bedekt is.

Om dit doel te bereiken gebruikt Ecuri Cosmetics de Classic pigmenten. Het zijn absoluut geen tattoo pigmenten, hoewel ze nauwelijks vervagen en eenvoudig te verwijderen zijn. Ze kunnen tot ruim 10 jaar in de huid blijven zitten door een speciaal eiwit dat de kleur en de structuur van de pigment in de huid fixeert en voorkomt dat het niet uitloopt tijdens het genezingsproces.

De voorbeelden van de Classic Pigmenten:

Scalp 1:  Zwart-bruin pigment. Zonder blauwe ondertoon. Perfect voor lang haar pigmentatie. Bijvoorbeeld bij vrouwen met donker dunner wordend haar.

Scalp 2:   Albast brown – Donkerbruin pigment. Koele ondertoon voor schaduw effecten bij donker haar. Lang haar pigmentatie en follikel simulatie.

Scalp 3:   Brown XL – Donkerbruin pigment. Koele ondertoon. Lichter dan nummer 2 voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie.

Scalp 4:   Brown XL – Donkerbruin pigment. Koele ondertoon. Lichter dan nummer 2. Voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie. 

Scalp 5:   Espresso 1 – Donkerbruin pigment. Warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie.

Scalp 6:   Donkere mahogany – Donkerbruin pigment. Warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie and follikel simulatie.

Scalp 7:   Mahogany Medium – Bruin pigment. Warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie and follikel simulatie.

Scalp 8:   Lichte mahogany – Licht bruin pigment. Warme ondertoon. Voor lang haar pigmentatie en follikel simulatie.

Scalp 9:   Oranje pigment. Voor correctie van blauwgrijze ondertoon. Dit altijd mengen met ander pigment.

  • Mensen met volledige of gedeeltelijke kaalheid.

MHP wordt steeds vaker toegepast bij mensen die volledig of gedeeltelijk kaal zijn. Voor deze doelgroep wordt MHP aangebracht als hele kleine puntjes op de plekken waar geen haar meer groeit. Het is een zeer specialistische techniek die soms wordt vergeleken met tatoeage. Op het eerste gezicht lijkt het er erg op. Maar deze vergelijking is zeer oppervlakkig. Micro Haar Pigmentatie is beslist geen tatoeage. Dat wordt bewezen door de verschillen in technieken van inbreng van de pigmenten in de hoofdhuid en de kwaliteit van de pigmenten zelf. De manier van inbrengen van MHP simuleert de kleine haarstoppeltjes.

Voor deze groep mensen zijn speciaal Razor Sharp pigmenten ontwikkeld. Razor Sharp Pigmenten creëren een perfect geschoren effect. Om dit effect te begrijpen, moet u kijken naar een pas geschoren man. Als de huid is geschoren ziet de kleur van de baard er altijd zilvergrijs uit met een zwart-grijze toon. Dit is de kleur van de haarfollikel. In feite zijn grijs en zwart dezelfde kleurpigmenten. Grijs is een verdunning van het zwart. Van zwart pigment, dat verdunt is met water, ontstaat een pigment met een grijze toon. Dit gebeurt ook als een deel van het zwarte pigment door de huid wordt afgestoten, er ontstaat dan een grijze toon.

Hoe diep het pigment in de huid is geplaatst is bepalend voor de uiteindelijke kleur en toon van het pigment in de huid. Micro Haar Pigmenten moeten diep in de huid worden geplaatst, namelijk in het onderhuidsvetweefsel dat dicht tegen de schedel aanligt. Hoe dieper het pigment in de huid geplaatst is, hoe koeler de kleur zal zijn.

Ecuri Razor Sharp pigmenten zijn 100% radiance free (non polair). Het zijn pigmenten op basis van koolstof (carbon) en volledig veilig.

Dit zijn de voorbeelden van Razor Scharp Pigmenten:

Ecuri Cosmetics heeft 11 verschillende ‘shades of black’ voor een echte ‘Razor Sharp Look’. Al deze pigmenten bevatten hetzelfde zwarte pigment. Deze pigmenten zijn gecorrigeerd door blauwe ondertoon Numbers 20 tot 30 refereren aan de hoeveelheid zwart pigment (11 verschillende grijze en zwarte tinten)

Razor Gray/Blue corrector: Dit is een speciaal pigment voor het corrigeren van grijze en blauwe ondertonen.

1.1 Bijna zwart pigment, speciaal ontwikkelt voor de getinte en donkere huid. Geneest net als Razor Pigment, heel scherp en crispy in de huid zonder blauwe ondertoon.

1.2 Braun-Zwart pigment, speciaal ontwikkelt voor de getinte en donkere huid. Geneest net als Razor Pigment heel scherp en crispy in de huid zonder blauwe ondertoon.

 

Voor meer informatie over pigmenten kunt u kijken op www.ecuri.com.

Voor meer informatie over Micro Haar Pigmentatie kunt u kijken op www.hairlosssolutions.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This