Onze Succes Stories met Hair Loss Solutions

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik ben nu twee keer geweest. Dit wordt mijn derde behandeling bij Alec… Ik ben nu al blij. Het begon voor mij een obsessie te worden… Door in eerste instantie Micro Haar Pigmentatie te gebruiken is de kaalheid weg. Door de pigmentatie lijkt het of er meer haartjes op mijn hoofd groeit, al zijn dat geen echte haartjes. Daarna werd ik met de HaarGroei Activator behandeld. Nu kan ik mijn eigen haar zien groeien. Het geeft je zoveel innerlijke rust dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen.

Frans Knipmeijer

Technische medewerker

Succes Stories van Hair Loss Solutions
Succes Stories met Hair Loss Solutions

Deze jonge man werd behandeld met HaarGroei Activering tegen Alopecia Areata.

Reeds na twee behandelingen waren er duidelijke verbeteringen te zien. Na de derde behandeling zijn de kale plekken helemaal verdwenen en de haargroei was hersteld.

 

Pin It on Pinterest

Share This