Onze Oplossingen met HAIR LOSS SOLUTIONS METHODE LAAT UW HAREN TERUGGROEIEN

Ecuri Cosmetics biedt voor haaruitval en hoofdhuid problematiek een revolutionaire nieuwe behandeling aan.
MAAK EEN AFSPRAAK

Ruim 3 jaar heeft Alec Kurucz van Ecuri Cosmetics gewerkt aan het ontwikkelen van een methode dat het eigen haar in de wenkbrauw terug laat groeien.

De techniek is zodanig geperfectioneerd dat het nu ook met succes op het hoofdhuid wordt toegepast.

Hoe gaan we te werk?

Onze oplossingen voor de vernieuwde haargroei zijn gebaseerd op de behandeling met de HaarGroei Activator. Deze mix is samengesteld uit hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, aminozuren en mineralen, die onmisbaar zijn voor de vernieuwde haargroei.

De mineralen en vitaminen in dit product zorgen ervoor dat de kwaliteit van de haarmatrix wordt verbeterd. Hierdoor worden de nog aanwezige haren steviger en dikker. Deze haren blijven ook langer in de anagene fase en dat zorgt voor minder haaruitval.

De eiwitten en de aminozuren zorgen ervoor dat haarzakjes, die zich in de telogene fase bevinden, opnieuw haren gaan aanmaken en dat de haren die er nog zijn, langer blijven zitten. De haaruitval wordt verminderd en vertraagd, terwijl de haarzakjes versterken. Hierdoor krijgt het haar zijn stevigheid en glans terug.

Het product wordt door middel van Micro-needling techniek met fine naaldjes van 1mm in de hoofdhuid aangebracht. Na de behandeling adviseren we uw hoofdhuid 24 uur niet te wassen, zodat het product maximaal kan inwerken.

Indicaties voor een behandeling zijn:

  • Recent haarverlies
  • Afbrekend haar
  • Dunner wordend haar en haaruitval
HOELANG DUURT EEN TOTALE BEHANDELING?

Het wordt aanbevolen om 6 behandelingen te nemen, die om de 4 tot 6 weken plaatsvinden. Na de eerste 2 behandelingen vindt er een evaluatiegesprek plaats over het voorlopige effect en wordt eventueel een vervolgplan opgesteld. Om een blijvend resultaat te behouden adviseren we een dagelijks gebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion  en de DHT blocker, die beide deel uitmaken van de Hair Loss Solutions methode.

 

%

%

%

%

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Uit onze enquête bij 200 klanten blijkt dat 96,6% tevreden is over de behandeling en begeleiding. Bij de vraag over het behaalde resultaat was 90,7% tevreden. Over de vraag of de haaruitval minder is geworden was 88,3% van de klanten meer dan tevreden.

 

Pin It on Pinterest

Share This