Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Ecuri Cosmetics Scalp Pigmentatie MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een techniek dat in landen zoals Groot Brittannië en de Verenigde Staten heel bekend is. Ook in Nederland wordt het al jaren erkent en met succes toegepast. Deze techniek houd in dat minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Na de behandeling lijkt de hoofdhuid bedekt te zijn met hele korte stoppeltjes haar. Het wordt vaak toegepast bij gedeeltelijke- of volledige kaalheid, zowel bij mannen als vrouwen. Ook bij het dunner wordend haar komt deze techniek goed van pas. Door een sluier van fijne puntjes pigment onder de huid in te brengen krijgt uw haar een natuurlijke, vollere look. Omdat met deze behandeling een illusie wordt gewekt dat er daadwerkelijk meer haar op uw hoofd groeit, wordt deze techniek beschouwd als een van de meest innovatieve en de beste in zijn soort. Deze methode wordt momenteel breed toegepast om haar dikker te doen lijken, littekens te verbergen en kaalheid te camoufleren. De Micro Haar Pigmentatie nazorg in het algemeen is kort en wordt als niet pijnlijk ervaren.

Lees verder

Micro Haar Pigmentatie apparratuur

Om de Micro Haar Pigmentatie toe te passen gebruikt Ecuri Cosmetics een brede assortiment aan permanente make-up apparaten die door ons in Duitsland worden ontwikkeld. Ze zijn uiterst betrouwbaar en voldoen aan alle eisen en voorschriften voor de veiligheid en hygiene. Al onze apparaten zijn GGD goedgekeurd.

Lees verder
Micro Haar Pigmentatie apparatuur
Micro Haar Pigmentatie pigmenten

Gebruik van pigmenten

Voor Micro Haar Pigmentatie gebruiken we door Ecuri Cosmetics ontwikkelde Scalp-Pigmenten, die anders van samenstelling zijn dan permanent make-up en tattoo pigmenten. Onze pigmenten vervagen nauwelijks na het genezingsproces. Als de huid eenmaal genezen is, blijft het pigment ongeveer 10 jaar messcherp in de huid zichtbaar. In tegenstelling daarvan worden permanent make-up pigmenten, zowel voor de wenkbrauwen als voor lippen, geleidelijk lichter en vervagen. Voor Micro Haar Pigmentatie is dit niet wenselijk. De pigmenten van Ecuri Cosmetics zijn een begrip in de schoonheidsbranche. Vele professionals werken er mee. Omdat onze Scalp-Pigmenten niet in de huid worden afgebroken, eenmaal ingebracht blijven de pigmenten zichtbaar aanwezig met een natuurlijke kleureffect. Aan de andere kant zijn deze pigmenten eenvoudig te verwijderen met een of twee behandelingssessies bij ons in de salon.

Lees verder

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling?

Heeft u meer informatie nodig?

EMAIL ONS

Pin It on Pinterest

Share This