Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Stimulering

Onze unieke aanvullende methode voor mensen met dunner wordend haar

 

MAAK EEN AFSPRAAK

De Uitdaging

Micro Haar Pigmentatie van Ecuri Cosmetics is gebaseerd op een techniek dat wereldwijd bij mensen die kampen met verschillende vormen van kaalheid met veel succes wordt toegepast. Maar Micro Haar Pigmentatie alleen is niet de universele oplossing voor iedereen die te maken heeft met extreme haaruitval. Deze methode is vooral gericht op mensen die om esthetische redenen een illusie willen wekken hun kaalheid zo goed mogelijk en op de meest natuurlijke wijze te camoufleren. Wellicht biedt het voor u de perfecte oplossing. Dan zien we u graag bij ons in de salon voor persoonlijke advies en behandeling, dit zal u helpen om uw doel te bereiken.

De oplossing

Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Stimulering is in feite een samensmelting van tatoeage technieken met speciale pigmenten en de HaarGroei Activator. Deze behandeling is vooral gericht op mensen die nog haar hebben maar met lede ogen moeten toezien hoe snel hun haar uitvalt. Vaak brengen zulke gebeurtenissen veel onzekerheid en angst met zich mee en het kan zelfs tot depressies leiden. Voor onze klanten, die deze situatie hebben meegemaakt, betekende de keuze voor deze behandeling een echte levensverandering. Bij mensen die niet te lang wachten is de kans groot dat de haarzakjes nog intact zijn. Na de behandeling met de HaarGroei Activator hebben ze gedeeltelijk of zelfs volledig hun eigen haar terug gekregen.

Ook voor vrouwen

Helaas kampen niet alleen mannen met haarverlies. Vaak genoeg zijn er ook vrouwen die met het zelfde probleem worstelen. Ecuri methode die Micro Haar Pigmentatie met HaarGroei Activering combineert, werkt even effectief bij vrouwen als bij mannen. Jezelf kaal zien worden is voor iedereen een zeer onplezierige ervaring. Vrouwen beleven dit des te meer pijnlijker en ingrijpender. Ecuri combinatie behandeling is juist gericht op vrouwen met dunner wordend haar en buiten proportioneel haarverlies. Naast het maskeren van de kale plekken wakkert deze behandeling de vernieuwde haargroei aan.

 

Net als voor mannen

Volgens deze methode van Hair Loss Solutions wordt Micro Haar Pigmentatie gecombineerd met HaarGroei Activering. Het is uitermate geschikt voor mannen met verschillende vormen van kaalheid. Het is vooral aan te bevelen bij het dunner wordend haar en recent haarverlies. Deze vorm van haaruitval komt veel vaker voor dan gedacht. Bij mannen kent dit soort haarverlies geen ras- of leeftijdsgrenzen.

Micro haar Pigmentatie Apparaten

Micro Haar Pigmentatie techniek maakt gebruik van de meest moderne instrumenten die op het gebied van permanente make-up apparatuur zijn te vinden. We ontwikkelen onze apparaten in Duitsland in nauwe samenwerking met Nederlandse en Duitse wetenschappers.

Onze apparaten voor permanente make-up zijn efficiënt, veilig en hygiënisch.

We maken gebruik van up-to-date technologische ontwikkelingen op het gebied van esthetische en cosmetische industrie. Onze apparaten worden door ons naar vele landen over de hele wereld gedistribueerd.

Onze Pigmenten

Micro Haar Pigmentatie van Ecuri Cosmetics maakt gebruik van de basis tatoeage techniek dat al van oorsprong met permanente make-up pigmenten werkt. Hierin onderscheidt Ecuri Micro Haar Pigmentatie zich sterk. We gebruiken zeer specialistische pigmenten die anders van samenstelling zijn dan die bij gelaat/lichaam permanente make-up tatoeage techniek wordt gebruikt. Onze Micro Haar Pigmenten zijn kleurvast. Ze blijven tot minimaal 10 jaar lang in de huid de oorspronkelijke kleur behouden. Daarnaast hebben ze een brede kleurenpalet waardoor ze perfect op iedere persoonlijke huidskleur afgestemd kunnen worden. Ze zijn veilig en mild voor de huid. Afhankelijk van uw gevoeligheid adviseren we altijd om met een test behandeling van Micro Haar Pigmentatie te beginnen.

%

%

%

%

Permanente make-up apparaten

Veilig

Alle Ecuri Cosmetics apparaten zijn GGD goedgekeurd

Kwaliteitscontrole

We werken samen met wetenschappers uit Nederland en Duitsland

Getest

Onze apparaten zijn nauwkeurig uitgetest en worden naar veel landen door ons geexporteerd

  • Enquête tussen 200 behandelde klanten 100%
  • Tevreden met hun uiterlijk na de behandelingen 95%
  • Meer dan tevreden met de begeleiding en advies 87%
  • Tevreden met de nieuwe haargroei 79%

Onze Resultaten

Mensen die met haarproblematiek worstelen voelen zich vaak eenzaam en onaantrekkelijk. Ze kampen met stress en onzekerheden. Vaak zien ze geen uitweg uit de situatie waarin ze zich bevinden. Doordat ze bij ons een professionele behandeling en begeleiding krijgen zien ze hun uiterlijk net zo snel veranderen als hun leven. Het geeft ons veel voldoening om een steentje bij te kunnen dragen aan het vergroten van het levensgeluk van zoveel mannen en vrouwen, die in de afgelopen jaren bij ons met succes zijn behandeld.

Wilt u meer weten over deze behandeling?

 

NEEM CONTACT

Pin It on Pinterest

Share This