MHP Verwijderen Of Aanpassen Met Ecuri Cosmetics

jan 13, 2016 | 0 Reacties

MHP verwijderen

MHP Verwijderen Of Aanpassen Met Ecuri Cosmetics

MHP Verwijderen of aanpassen is mogelijk bij Ecuri Cosmetics.

Al jaren heeft Ecuri Cosmetics veel klanten in zijn salon mogen verwelkomen. Sommige kwamen om advies en vervolgens de behandelingen met Micro Haar Pigmentatie (MHP) oftewel Scalp Micro Pigmentatie (SMP) uit te voeren. Maar soms komen er klanten bij ons met de vraag of het mogelijk is de bestaande MHP aan te kunnen aanpassen of zelfs compleet te laten verwijderen. Deze mogelijkheden bieden we ook aan met een medisch laser.

Tijdens het verwijderen van bestaande Micro Haar Pigmentatie ontstaan er geen littekens of andere schade aan het bestaande haar en hoofdhuid! Ecuri Cosmetics heeft voldoende kennis in huis en maakt voor deze behandeling gebruik van de meest geavanceerde medische laserapparatuur.

  • Precisie en specialisme

Een Micro Haar Pigmentatie behandeling vereist veel kennis, precisie en ervaring van de specialist. Daarnaast is er nog een esthetische kant waarvan een MHP specialist zich bewust moet zijn tijdens alle behandelingen. In overleg met de klant, maar vooral gesteund door zijn eigen gevoel en praktijk ervaring, beslist de specialist wat wel en wat niet bij de klant past. Natuurlijk wordt allereerst naar de wensen van de klant geluisterd. Om de juiste vorm van MHP te kunnen kiezen, die alleen bij de betreffende persoon zal passen, zal er de keuze moeten worden gemaakt tussen een aantal specifieke aspecten van de behandeling. Bijvoorbeeld over de materialen en op welke diepte MHP zal worden aangebracht. Maar ook welke kleuren wel of niet gebruikt kunnen worden bij deze unieke huid. Al deze vragen zijn per persoon verschillend. Ze zijn afhankelijk van de voorkeuren van de klant, huids- en haarkleur, geslacht en leeftijd. Dit maakt een Micro Haar Pigmentatie behandeling zo specialistisch.

  • Veranderende voorkeuren

Voorkeuren van mensen kunnen met het verstrekken van tijd veranderen. Daarom is het belangrijk voor onze klanten om te weten dat het verwijderen en aanpassen van MHP mogelijk is. Tijdens een levensproces staat niemand stil. Onze ideeën over stijl en levenswijze veranderen mee en variëren van elkaar op verschillende momenten in ons leven. Het kan zijn dat de haar look en de haar stijl die je draagt als je jonger bent veel anders is dan als je een aantal jaren verder in het leven staat. De voorkeur voor een bepaalde haarlijn of kleur van vijf of tien jaar geleden kan op een latere leeftijd anders zijn. Door de veranderende wensen en behoeften van de klanten erkennen we de noodzaak om de verouderde MHP elementen eventueel aan te passen, te corrigeren of te verwijderen.

  • MHP en zelfvertrouwen

Uit onze ervaringen blijkt dat Micro Haar Pigmentatie oftewel Scalp Micro Pigmentatie zal resulteren in gevoelens van meer vrijheid en zelfvertrouwen. Maar wanneer dit gevoel minder wordt kan het juist als extra belastend worden ervaren en het zelfvertrouwen flink aantasten. Voor deze mensen bieden de specialisten van Ecuri Cosmetics dan ook een effectieve en veilige mogelijkheid de verouderde MHP haar look te bijwerken met een medische laser.

  • MHP verwijderen met laser behandeling

Ecuri Cosmetics maakt voor het aanpassen of MHP verwijderen gebruik van medische Nd: YAG laserapparatuur  van het internationaal gerenommeerd technologiebedrijf Symphotic TII Corporation. Dit is een betrouwbare en veilige manier om de MHP kleurstoffen te corrigeren of te verwijderen.
Ecuri Cosmetics kan uw haarlijn volledig modificeren. We kunnen een zachtere look of haarlijn creëren of uw Micro Haar Pigmentatie zelfs totaal ongedaan maken.

  • Persoonlijk advies

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of het maken van een afspraak.

MHP verwijderen

MHP verwijderen 2

Pin It on Pinterest

Share This