HaarGroei Activering

Zonder toepassing van kleurpigment (Micro Haar Pigmentatie) MAAK EEN AFSPRAAK

HaarGroei Activering bestaat uit drie aanvullend werkende onderdelen

  • behandeling in de salon voor de daadwerkelijke activering van de haargroei met HaarGroei Activator

  • dagelijks thuisgebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion

  • innemen van DHT Blockers

1. Behandeling met HaarGroei Activator

Stap 1 van de behandeling die we aan onze klanten bij ons in de salon aanbieden. Tijdens deze behandeling wordt de haarmatrix of de plaats in de huid waar de haarwortels worden gevormd, geactiveerd. Dit gebeurt door de werking van de bestanddelen in het product, dat in de bovenste laag, net onder de oppervlakte van de hoofdhuid, wordt aangebracht.

De werkzame stoffen in de activator stimuleren de nieuwe celdeling en verbeteren de kwaliteit van de huid. Op de meest symbiotische en gebalanceerde wijze ontstaan er de prikkelingen waardoor je eigen huid weer kleine haartjes gaat produceren.

De HaarGroei Activator is een cocktail mix dat met veel zorg en precisie is samengesteld en uitgetest door de Ecuri team. De werkzame stoffen in het product zijn hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst. Ze zijn verrijkt met de voedingsstoffen dat het meest gunstige effect hebben op de natuurlijke ontwikkeling en groei van het menselijke haar. Na gemiddeld 3 weken na de start van de behandelingen zijn de eerste resultaten waarneembaar. De nieuwe haren gaan groeien en de bestaande haren worden gezonder, sterker en donkerder.

De behandeling wordt uitgevoerd door een acupunctuurnaald die is bevestigd in een Permanent make-up machine. Elke behandeling duurt ongeveer 3 á 4 kwartier en is nagenoeg pijnloos. Slechts sommige mensen kunnen het als licht gevoelig ervaren. Alle ingrediënten in de activator zijn puur natuurlijk van oorsprong. In het algemeen zijn er geen bijwerkingen tijdens of na de behandeling geconstateerd.

Voor de beste resultaat raden we aan de gemiddelde van 6 behandelingen te doen. Tegelijkertijd adviseren we het dagelijkse gebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion en het innemen van de zogenaamde DHT Blockers. De lotion en DHT Blockers zijn uiterst belangrijk om de resultaten die bereikt zijn tijdens de salonbehandelingen te waarborgen en versterken.

2. Ecuri Anti Hair Loss Lotion

Stap 2 van de behandelingsplan is het dagelijkse gebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion. 

De lotion bevordert groei van nieuwe en versterkt de al bestaande haren tijdens en na de afloop van de behandelingen in de salon met de HaarGroei Activator. We adviseren het elke dag op de hoofdhuid aanbrengen en licht in masseren. Het flesje is voorzien van een gemakkelijk te gebruiken sproeier.

Ecuri Anti Hair Loss lotion is een krachtige samenstelling van kruidenextracten en etherische oliën die bewezen effect hebben op de haargroei.

Onder andere bevat de lotion camphor, rozemarijn, salie en kaneel. De extracten uit deze kruiden dragen bij tot een sterke regeneratie van het haar.

Naast kruiden en oliën zijn er ook de zogenaamde DHT Blockers in verwerkt. Deze maken  het haar minder gevoelig voor de schadelijke effecten van de hormon dihydrotestosteron. Na vele onderzoeken is gebleken dat DHT een sterke negatieve invloed heeft op de haar groei. Het is een van de veroorzakers van de gewone kaalheid (Alopecia androgenetica) bij mannen en vrouwen.

 

3. DHT Blokkers

Stap 3 van de behandeling is dagelijkse inname van DHT Blockers.

Ecuri Cosmetics heeft een voedingssupplement samengesteld dat een belangrijk deel uitmaakt van onze Hair Loss Solutions methode.

Het bevat krachtige kruiden en natuurlijke extracten die hebben bewezen de hoeveelheid DHT te verlagen. Het werkt harmoniserend op het hormoonhuishouding en versterkt de haargroei. Hierdoor stopt de haaruitval compleet en het haar ziet er weer voller en gezonder uit.

DHT Blockers bevat de volgende ingredienten:

Saw Palmetto (Serenoa Repens) extract uit de vruchtjes van de zaagbladpalm
Pygeum (Pygeum africanum) is een extract, meestal in vloeibare vorm, uit de bast van de Afrikaanse pruimenboom
Beta Sitosterol (extract uit dennennaalden)
Pompoenpit olie
Lycopeen (extract uit tomaat)

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een product email ons

NEEM CONTACT

Pin It on Pinterest

Share This